KOKO AUTHENTIC SURINAMESE FOODS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Koko Authentic Surinamese Foods. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 23:03 Slechte service
23 nov 2022 om 19:32 Het eten was heerlijk, toen ik ging ophalen, stond het eten klaar . Echt een aanrader, bestel zeker weer . Vriendelijke mensen .
20 nov 2022 om 18:56 Dit was wel een bijzondere Surinaamse bami en Nasi! Absoluut niet de juiste prijs kwaliteit! Verder duurden het 90 minuten voordat het werd bezorgd.
16 nov 2022 om 20:56 Bezorging is heel slecht, zat een haar in me brood kip kerrie. Voor de rest is het eten wel goed.
9 nov 2022 om 19:37 Eten was heerlijk, bezorging heel slecht. Er bleek geen bezorger van Thuisbezorgd te zijn waardoor ons eten drie kwartier heeft staan wachten. Ik zoek volgende keer een andere bezorgdienst.
19 aug 2022 om 22:59 De bami en nasi waren ok, maar de telo was zo hard, dat je tanden er bijna op braken. Geen idee wat Koko daarmee gad gedaan. Echt een tegenvaller
5 jun 2022 om 11:12 Meer dan 1 uur wachttijd
3 feb 2022 om 13:53 ETEN SMAAKTE PERFECT.ETEN WAS AL KLAAR TOEN IK AANKWAM.IK KOM ZEKER TERUG. LEUKE MENSEN OOK. ZAAK ZIET ER MOOI UIT
29 jan 2022 om 0:03 Bami was bedorven! En dure zooi ook
16 jan 2022 om 15:29 The bonjo was wel lekker Maar niet echt authentic Geen zuur of komkommerop je brood.
13 jan 2022 om 19:22 Lekkere en grote broodjes kip kerrie en pom. Goed gevuld, smaakvol en warm doordat ze even worden gegrild. Als toetje de lekkerste bojo ooit!!!
5 jan 2022 om 20:06 Verheugd om Koko te proeven Saoto was goed en grote portie Al's je Vega mensen Al's doel groep hebt waarom geen Kool en Vega kip. Broodjes was een grote telleurstelling Geen pepper of zuur Turkse brood ?? En de pomsmaak is flat toch niet authentic